Specialist voor de detaillist!

Mol diervoeding b.v. is dé grootste onafhankelijke distributeur van diervoeding voor huisdieren in Nederland en België. Wij leveren aan dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelf zaken en overige bedrijven uit de branche voor bijna alle huisdieren een compleet assortiment diervoeding, apotheekproducten en overige benodigdheden. Ons assortiment is breed en diep met meer dan 5.000 verschillende artikelen van diverse merken.

Vanuit ons moderne geautomatiseerde warehouse in Nieuwleusen verzorgen wij de distributie naar retail in Nederland en België. Daarnaast bieden wij diensten aan op het gebied van; dropshipment, assortimentsadvies, combinatieleveringen van food met non-food, verkoopondersteuning en winkelinrichting.

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring en in al deze jaren gegroeid tot een grote professionele speler op de markt. Onze opgebouwde vakkennis en ervaring delen wij graag, zodat wij uw partner in retail zijn. Bij alles wat wij doen staan onze klanten centraal en maken wij verwachtingen waar!Nieuws Mol diervoeding
Lees hier het actuele nieuws van Mol diervoeding.


Beaphar logo

Beaphar nu ook in België
Sinds vorige maand is Beaphar nu ook in België via Mol diervoeding verkrijgbaar. Lees verder…


Perfect Fit

Perfect Fit
Vanaf nu is Perfect Fit beschikbaar voor de gehele markt! Lees meer…


Biofood

BIOFOOD
Vanaf nu het complete assortiment van BIOFOOD verkrijgbaar bij Mol diervoeding. Lees meer…


Edgard & Cooper

Edgard & Cooper nu verkrijgbaar!
De gehele lijn van het merk Edgard & Cooper is toegevoegd aan het assortiment. Lees meer…